Volgend jaar weer

We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Zo erg dat we volgend jaar weer willen en ik me afvraag wat al die mensen in Frankrijk doen. Maar laat ze maar lekker allemaal daar blijven, hebben wij rust.
Ik heb voornamelijk in de tuin gezeten en naar de vogels (prachtige en enorme roofvogels), vlinders en wolken gekeken. Eigenlijk was dat voldoende, want dat mis ik hier het meest, een plek waar je alleen in de natuur zit zonder dat er steeds iemand langskomt, autogeraas, vliegtuigen en afgaande mobieltjes.

We zijn natuurlijk wel op pad geweest en Trutnov, Nachod, Broumov, Police en Teplice bekeken. Verder weinig cultureel gedaan. Wel lekker gewandeld, de omgeving is prachtig. Uitgebreid gebruik gemaakt met de houtkachel en we hebben vrij veel zelf gekookt, gewoon omdat dat zo leuk was en ook omdat onze jongens kieskeurig zijn en de verkeerde mayonaise of ketchup niet lusten.

Ook de jongens hebben zich vermaakt, vnl met de TV, spelcomputer en het biljart en natuurlijk het zwembad. Het handhaven van het niet springen en niet duiken verbod valt niet mee met jongens van 10 en 13, maar het is redelijk gelukt.

Ik moet zeggen dat ik voor het eerst de vakantieblues had toen ik thuiskwam, dat heb ik nooit, thuis is het ook leuk, genoeg te doen, aardige mensen, maar nu vond ik het allemaal niets. Kortom veel dank voor het gebruik van je geweldige huis en zeker tot een volgende keer